Smještaj

Livris Hotel raspolaže s 19 moderno uređenih soba (3 jednokrevetne, 12 dvokrevetnih, 2 deluxe sobe sa balkonom, te 2 suite apartmana od koji jedan ima hidromasažnu kadu). Sve sobe su vrhunski opremljene i dizajnirane kako bi gostu osigurali idealno okruženje za ugodan boravak.

 

Puno pažnje posvećujemo malim detaljima, kako u sobama tako i u cijelom objektu. Želimo da se gosti osjećaju ugodno i zaštićeno u svakom trenutku te da im Livris postane i ostane prvi odabir, bilo da su u pitanju poslovne obveze, turistički odmor ili romantični weekend.

 

Svaka od soba je opremljena vrhunskim švicarskim Chamambra krevetima za koje smo sigurni da će oduševiti svakoga gosta i osigurati mu ugodan odmor i kvalitetan san. Suptilni dizajnerski namještaj, tople dekice, kvalitetna ponuda minibara, set za pisanje, set dobrodošlice sa kavom i čajem, sastavni su dio svake sobe Livris Hotela koje su uređene sa puno predanosti i pažnje, na što smo posebno ponosni.

 

Djeca su dobrodošla. Besplatno! Boravak 1 djeteta do 6 godina u postojećem krevetu ne naplaćuje se.

Boravak starije djece i odraslih u pomoćnom ležaju naplaćuje se 18 EUR po noćenju.

U sobu je moguće smjestiti najviše 1 pomoćni ležaj, uz prethodnu najavu.

jednokrevetna soba u Zagrebu

JEDNOKREVETNA ECONOMY SOBA, 13m2

Naš hotel nudi na raspolaganje tri jednokrevetne sobe, veličine 13m2, sa drvenim podom, udobnim Chamambra švicarskim krevetom veličine 90x200cm, i svim ostalim sadržajem koji će u potpunosti zadovoljiti potrebe svakoga gosta. Sobe su okrenute mirnom dijelu ulice, tako su potpuna tišina i mir zajamčeni.

Više informacija
dvokrevetna soba u Zagrebu

STANDARD DVOKREVETNA SOBA, 22m2

Livris hotel nudi 12 soba ovakvog tipa, veličine 22m2-23m2, od kojih svaka odiše šarmom i individualizmom. Svaka soba je opremljena suptilnim dizajnerskim namještajem, kvalitetnim švicarskim krevetima koji su simbol udobnosti i kvalitete, za koje vjerujemo da će svakom gostu priuštiti potpunu udobnost i kvalitetan odmor.

Više informacija
dvokrevetna soba s balkonom u Zagrebu

DELUXE DVOKREVETNA SOBA S BALKONOM, 27m2

Livris ima dvije deluxe sobe na raspolaganju veličine 27m2, sa malom terasom sa vanjskim stolom i stolicama, pogodno za pušače. Potpuno opremljena i dizajnirana za kvalitetan odmor i uživanje.

Više informacija
apartman u Zagrebu

JUNIOR SUITE STANDARD, 32m2

Suite je veličine 32m2, ugodan, prostran, pogodan također i kao obiteljska soba. Sadrži sofu na razvlačenje, a u sobu je također moguće smjestiti i pomoćni ležaj te dječji krevetić. Idealno za obitelji sa djecom, sigurni smo da će uživati!

Više informacija
luksuzni apartman u Zagrebu

JUNIOR SUITE DELUXE SA HIDROMASAŽNOM KADOM, 33m2

Naš najveći suite, 33m2, koji osim velikog bračnog kreveta sadrži i sofu na razvlačenje, ta ima mogućnost dodatnog ležaja ili dječjeg krevetića. Idealan za obitelj sa djecom,parove ili samce koji mogu uživati i opustiti se uz toplu kupku, jer je prostrana moderna hidromasažna kada na raspolaganju tijekom cijelog boravka. Apsolutni odmor u intimnoj atmosferi je zajamčen.

Više informacija